Serap Ağırer, TGC'nin gözbebeği

Serap Ağırer, TGC

Yerel Medya Proje Sorumlusu Serap Ağırer, yıllardır başarılı çalışmalarıyla dikkati çekiyor.



Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC)-Konrad Adenauer Stiftung(KAS) Yerel Medya Proje Sorumlusu Serap Ağırer, yıllardır başarılı çalışmalarıyla dikkati çekiyor.

1997 yılından bu yana görevini sürdüren Ağırer, gazeteciler için gerçekleşen eğitim seminerleri, toplantı ve etkinliklerin organizasyon ayağında önemli görevler üstleniyor. Gazetecilerle iletişim kurarak, onların geliş-gidiş ve konaklamaları ile bire bir ilgilenen Ağırer, bu konudaki özenli çalışmasıyla takdir topluyor.

Seminer, toplantı ve etkinlikler sırasında da gazetecilerle sıcak bir iletişim kuran Serap Ağırer, basın mensupları tarafından da çok sevilirken, Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum” diyor.

Ağırer, son olarak, 22 Aralık 2012'de, TGC-KAS tarafından, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin, il temsilcileri için İstanbul Taksim'deki Nippon Otel'de, Gelişen Teknoloji Karşısında Gazeteciliğin ve Gazetecinin Konumu” konusunda düzenlenen seminerde de görevini başarıyla yerine getirdi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli